OPLEIDINGEN

NEXT: TRAIN SMARTER BETTER HARDER COURSE

1 JUNI @ UCLL Heverlee

Deze praktijkgerichte bijscholing biedt u als  toekomstige bewegingsdeskundige een handige leidraad om op maat van de klant functionele oefeningen te integreren in een weldoordachte trainingsaanpak die voor duurzame resultaten zorgen.

Tijdens de theoretische intro wordt de TAOM filosofie toegelicht die al ruim 24 jaar garant staat voor succes. In het praktijk gedeelte ga je zelf direct aan de slag met specifieke functionele basisprincipes en leer je de bijhorende didactische aanpak die garant staan voor succesbeleving  bij elke klant of atleet.  

Op het einde van deze opleiding ga je naar huis met heel wat nieuwe inzichten en een waaier aan functionele oefeningen waarmee je direct aan de slag kan in de praktijk.

Wie is Chioua Lekhli M.?

TAOM is in 2000 opgericht door Chioua Lekhli M. beter gekend als Moes. Vanuit zijn toewijding en gedrevenheid om het beste uit zichzelf te halen, in combinatie met zijn passie voor een gezonde en fitte levensstijl is TAOM ontstaan. Een sport- en bewegingsconcept gebaseerd op 24 jaar praktijkervaring en verworven kennis/expertise in binnen- en buitenland bij de beste in ons vakgebied. Voor meer info klik op de foto! 


PRAKTISCHE  INFO:

Datum: 1 JUNI

Locatie: UCLL Hogeschool Heverlee

Dagplanning: 09:00-16:00 (Voorzie sportieve kledij! )

Tickets:

  • Student ticket: €105
  • KBC BE80 7350 5718 0777
  • Vermelding: NAAM + TAOM @ UCLL 2023

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x