OPLEIDINGEN

TRAIN SMARTER BETTER HARDER - Chioua Lekhli M.

27 mei @ UCLL Heverlee

Deze praktijkgerichte dagopleiding geeft u als  toekomstige personal trainer en/of performance coach handige tools mee om op maat van de klant functional movements te integreren in een weldoordachte trainingsaanpak die voor duurzame resultaten zorgen.

Tijdens de theoretische intro wordt de TAOM filosofie toegelicht die al ruim 21 jaar garant staat voor succes. In het praktijk gedeelte ligt de nadruk op het herkennen van zwakke schakels in basis bewegingen en hoe deze eenvoudig te corrigeren. Hierbij worden specifieke functionele oefeningen overlopen alsook de didactische aanpak aangeleerd die garant staan voor succesbeleving  bij elke atleet of klant.  Als deelnemer krijg je zo een hoop nieuwe inzichten mee, waarmee je direct aan de slag kan in de praktijk. 


Wie is Chioua Lekhli M.?

TAOM is in 2000 opgericht door Chioua Lekhli M. beter gekend als Moes. Vanuit zijn toewijding en gedrevenheid om het beste uit zichzelf te halen, in combinatie met zijn passie voor een gezonde en fitte levensstijl is TAOM ontstaan. Een sport- en bewegingsconcept gebaseerd op 20 jaar praktijkervaring en verworven kennis/expertise in binnen- en buitenland bij de beste in ons vakgebied. Voor meer info klik op de foto! 


PRAKTISCHE  INFO:

Datum: 27 mei

Locatie: UCLL Hogeschool, Hertogstraat 178. 

Dagplanning: 09:00-16:00

Tickets:

  • Student ticket: €59 


#trainsmarterbetterharder  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x