BEDRIJFSFITNESS

Hoe is het gesteld met de algehele gezondheid van uw werknemers en welke impact heeft dit op de productiviteit van uw bedrijf of organisatie? Een vraag waar we allen de afgelopen jaren mee geconfronteerd zijn.


Wellbeing @ work?

Mensen en hun prestaties liggen aan de basis van elke succesvolle organisatie. Het is aangetoond dat gezonde en fitte werknemers minder afwezig zijn en aanzienlijk efficiënter presteren op het werk. Stresssymptomen nemen ook af bij gezonde en fitte werknemers waardoor de algemene moraal en mentale gezondheid ook verbetert. Zittende werknemers profiteren trouwens nóg meer dan gemiddeld van regelmatig bewegen en sporten.

Deze pluspunten in combinatie met de fiscale voordelen vanuit de overheid en de laagdrempeligheid om dit binnen een cafetariamodel te integreren, maken het wellbeing @ work concept een ideale arbeidsvoorwaarde die van grote meerwaarde kan zijn voor de algehele gezondheid van uw werknemers en dus ook het bedrijf.

 

Wat kan TAOM betekenen voor uw bedrijf of organisatie?

Wij screenen in eerste instantie uw bedrijf, in samenspraak met u en uw medewerkers, om de knelpunten te vinden waar we zowel op korte als lange termijn verandering in kunnen brengen.  We kunnen hierbij inzetten op zowel fysieke als mentale gezondheid. Vervolgens gaan we door middel van een actieplan op maat een traject uitwerken om een fitte en gezonde levensstijl te stimuleren bij uw medewerkers. Het doel is om duurzame en vooral blijvende positieve gedragsveranderingen te gaan creëren die van meerwaarde zijn voor zowel de werknemer als het bedrijf.

Wil je meer weten over hou we dit concreet, samen met uw team, kunnen realiseren?

De eerste stap naar verandering is eenvoudig, maak hier bovenaan een afspraak via ons contactformulier voor een eerste kennismakingsgesprek.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x