BEDRIJFSFITNESS

Hoe is het gesteld met de gezondheid van uw werknemers en welke gevolgen heeft dit op de productiviteit van uw bedrijf? Een vraag waar we allen eens vaker bij zouden moeten stilstaan.

 

Waarom bedrijfsfitness?

Het is aangetoond dat gezonde en fitte medewerkers minder afwezig zijn en aanzienlijk efficiënter presteren op het werk. Stresssymptomen nemen ook af bij sportende werknemers, blijkt uit onderzoek, waardoor de algemene moraal ook verbetert op termijn. Zittende werknemers profiteren trouwens nóg meer dan gemiddeld van regelmatig sporten.

Deze pluspunten in combinatie met de fiscale mogelijkheden vanuit de belastingdienst en de laagdrempeligheid om dit binnen een cafetariamodel te integreren, maken bedrijfsfitness een ideale arbeidsvoorwaarde

 

Wat kan TAOM beteken voor uw bedrijf?

Wij screenen in eerste instantie uw bedrijf, in samenspraak met u en uw medewerkers, om de knelpunten te vinden waar we zowel op korte als lange termijn verandering in kunnen brengen. Vervolgens gaan we door middel van een actieplan op maat een fittere en gezondere levensstijl stimuleren bij uw medewerkers. Alles draait rond gedragsverandering. Daarom hanteren we een integrale aanpak in samenwerking met een mental coach en een voedingsdeskundige om tot langdurige resultaten te komen.

Dit kan o.a met  interactieve workshops, lezingen, sportieve targets en/of teambuilding activiteiten gerealiseerd worden. 

De eerste stap naar verandering is eenvoudig, maak hier bovenaan een afspraak via ons contactformulier voor een eerste kennismakingsgesprek.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x