Aanbod

Aanbod

PERSONAL TRAINING

Werken met een personal trainer is pure efficiëntie!

TAOM heeft zijn eigen uniek begeleidingsconcept dat op maat wordt aangeboden aan particulieren, recreatieve sporters én (top) atleten @ RESPIRO. Eenmaal lid van ons sport- en gezondheidscentrum bekijken we samen welke personal trainer van ons team het beste bij je past. De betaalafspraken en trainingsplanning regelen jullie samen.

Klik hier onderaan op ''MAAK EEN AFSPRAAK" en dan zien we elkaar snel op de club. 

 

GROEPSLESSEN

Wij bieden diverse motiverende interactieve groepslessen aan voor zowel kids als volwassenen waar functional training en prehab centraal staan. Deze lessen worden wekelijks door een zeer ervaren team van performance coaches met veel passie en energie gegeven. 

 

SPORTS PERFORMANCE & INJURY PREVENTION

De juiste uitvoering van sportspecifieke bewegingen is een cruciaal aspect binnen elke sport. Een optimale uitvoering van de beweging levert niet alleen betere resultaten, het vermindert ook het risico op blessures. TAOM biedt de nodige professionele ondersteuning voor elke sportclub ter verbetering van de sportspecifieke vaardigheden op basis van een integrale aanpak van het menselijk lichaam.

 

BEDRIJVENFITNESS

Gezonde en fitte medewerkers zijn minder afwezig en aanzienlijk efficiënter op het werk. TAOM informeert, test en begeleidt uw medewerkers. Door middel van workshops, lezingen en teambuilding stimuleren wij een fittere en gezondere levensstijl bij uw medewerkers.

 

OPLEIDINGEN

TAOM organiseert trainingen, workshops, lezingen en meerdaagse gecertificeerde (internationale) opleidingen voor bewegingsdeskundigen (personal trainers & kinesisten). Daarnaast organiseren wij jaarlijks ook één grote internationale conventie, op de UCLL Hogeschool Leuven, voor bewegingsdeskundigen in de Benelux .

 

Wil je meer specifieke informatie over één van onze concepten of direct aan de slag met één van onze personal trainers? Klik dan onderaan op 'MAAK EEN AFSPRAAK' en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

 

 

Webdesign by