De Bewegingsschool

VZW De bewegingsschool is een inspirerend sport- en bewegingsconcept waar spelenderwijs ingezet wordt op de algemene bewegingsvaardigheden van de kinderen met de focus op het ontwikkelen van een goede lichaamsperceptie.

Performance Coach Inessa neemt jouw kind graag mee op avontuur tijdens de bewegingsschool.

Wat is de bewegingsschool? 

Een leuke en uitdagende les waar we op een speelse en interactieve manier werken we aan de algemene bewegingsvaardigheden. Vaardigheden die kinderen in onze door multimedia gedomineerde samenleving, helaas niet altijd meer optimaal ontwikkelen. Dit doen we aan de hand van diverse speelse bewegingsvormen waar we zowel de psychomotorische als cognitieve vaardigheden stimuleren.

Hoe ziet een les eruit?

Opwarming: FUN games ( ontladen)

Intro: op een leuke creatieve manier werken aan lichaamsperceptie (body awareness)

Kern: uitdagend circuit (standenwerk met 'bewegings' opdrachten) aan de hand van kijkwijzers 

Slot: relaxatie moment met focus op de ademhaling


Kick-off: periode 3

  • Dinsdag: 18 april
  • Tijdstip: 15:40 - 16:40
  • Prijs: 95 euro (10 lessen + verzekering)


Belangrijk! Als ouder krijg je per kind een fiscaal attest. Dat attest dient als bewijs van het bedrag dat je betaalde en waarvoor je een belastingvermindering kan krijgen. Per opvangdag kan je  tot 13 euro fiscaal voordeel genieten voor kinderen jonger dan 14 jaar.

Reserveer snel een plaats voor uw zoon en/of dochter  en registreer u hier rechtsboven want de plaatsen zijn beperkt (max. 14).  Uw inschrijving is pas definitief na betaling, dit graag binnen de 24u.  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x