SPORTKAMPEN EN LESSENREEKSEN

VZW De bewegingsschool is een inspirerend sport- en bewegingsconcept waar spelenderwijs gewerkt wordt aan een goede lichaamsperceptie en juiste houding. Vaardigheden die kinderen in onze door multimedia gedomineerde samenleving, helaas niet meer volledig ontwikkelen. Via leuke uitdagende speelse bewegingsvormen werken we aan zowel hun psychomotorische als cognitieve vaardigheden (wiskunde en taal). 

Doorheen het schooljaar organiseren wij onze lessenreeksen op verschillende scholen in het kader van de naschoolse sportopvang en in de schoolvakanties zijn er dan onze sportkampen. Daar bieden we elke dag een andere sport aan, in combinatie met onze bewegingsschool, waar de verworven vaardigheden direct in de praktijk worden omgezet. Volgende sporten staan o.a. op de planning: new games, atletiek, rugby, hockey en nog veel meer.

Belangrijk voor onze leden is dat voor kinderen van 3 tot 12 jaar onze sportkampen FISCAAL AFTREKBAAR zijn. De aftrek van de kosten is begrensd tot 11.20 euro per opvangdag en per kind.

#PLAYSMARTERBETTERHARDER

SCHOOLJAAR 2019-2020

Lessenreeks (1): september- november

Leeftijd: 6-9 jaar en 10-12 jaar

Prijs:  95 euro/ lessenreeks (= 10 lessen)

Dag: woensdag (behalve tijdens de schoolvakanties)

Tijdstip: 13:30-14:30

Locatie: GBS Het Nest Wezemaal, Steenweg op Nieuwrode 43.

Gratis proefles op woensdag 4 september, snel inschrijven is de boodschap!

Reserveer alvast een plaats voor uw zoon en/of dochter  en registreer u hier onder.  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x