OPLEIDINGEN

Laatste kans om u nog in te schrijven:

TRAIN SMARTER BETTER HARDER - Chioua Lekhli M.

7 - 8 MAART @ UCLL HeverleeDeze praktijkgerichte dagopleiding geeft u als  kinesitherapeut of personal trainer handige tools mee om op maat van de patiënt of klant functional movements te integreren in een weldoordachte trainingsaanpak die voor duurzame resultaten zorgen.

Tijdens de theoretische intro wordt de TAOM filosofie toegelicht die al ruim 20 jaar garant staat voor succes. In het praktijk gedeelte ligt de nadruk op het herkennen van zwakke schakels in bewegingen en hoe deze eenvoudig te corrigeren. Hierbij worden specifieke functionele oefeningen overlopen alsook de didactische aanpak aangeleerd die garant staan voor succesbeleving  bij elke atleet of patiënt.  Als deelnemer krijg je zo een hoop nieuwe inzichten mee, waarmee je direct aan de slag kan in de praktijk. Op het einde van de dag wordt er een interactieve (debat) sessie voorzien waar specifieke casussen kunnen besproken worden. #sharingiscaring


Voor wie is deze opleiding? 

Deze opleiding richt zich specifiek op kinesitherapeuten en personal trainers die hun kwaliteit van begeleiding willen optimaliseren. Studenten in deze vakgebieden zijn ook meer dan welkom maar deze plaatsen zijn wel beperkt! Indien er normal tickets beschikbaar blijven worden deze open gesteld voor studenten. Schrijf u dus zeker in op de reservelijst!


Wie is Chioua Lekhli M.?

TAOM is in 2000 opgericht door Chioua Lekhli M. beter gekend als Moes. Vanuit zijn toewijding en gedrevenheid om het beste uit zichzelf te halen, in combinatie met zijn passie voor een gezonde en fitte levensstijl is TAOM ontstaan. Een sport- en bewegingsconcept gebaseerd op 20 jaar praktijkervaring en verworven kennis/expertise in binnen- en buitenland bij de beste in ons vakgebied. Voor meer info klik op de foto! 


PRAKTISCHE  INFO:

Datum: 7 - 8 maart (je kan kiezen tussen één van beide data).

Locatie: UCLL Hogeschool, Hertogstraat 178. 

Dagplanning:

  • Onthaal: 9:30-10:00
  • Zaterdag: 10:00-16:00
  • Zondag: 10:00-16:0

Tickets:

  • Student ticket: €95  (slechts 1 spot over voor zondag)!!
  • Normal ticket: €125 (slechts 4 spots over).

* Gratis parking op de campus.


#trainsmarterbetterharder  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x