OPLEIDINGEN

OPLEIDINGEN

AGENDA 2018:

Introductie workshop Wim Hof Methode.  2 juni @UCLL Heverlee

In contact met je oerkracht:

Tijdens deze dagworkshop maak je kennis met de basisprincipes van de Wim Hof Methode en krijg je de praktische tools mee om terug in contact te komen met je oerkracht. De drie componenten van de WHM methode en de wetenschappelijke onderbouwing zullen eerst toegelicht worden. Daarna gaan we vooral samen praktisch aan de slag onder begeleiding van Dirk Janssen, de allereerste WHM instructeur uit Leuven zelf.

Volgende topics zullen aan bod komen:

  • Leer hoe je middels de combinatie van de WHM-ademhalingstechniek, de (graduele) blootstelling aan koude en mindset meer controle kan verwerven over je lichaam en je geest.
  • Leer je gehele systeem terug in balans te krijgen (resetten).
  • Leer hoe je je autonome zenuwstelsel en je immuunsysteem kan beïnvloeden.
  • Leer hoe je meer energie en focus kunt genereren.

Op het einde van de dag krijg je de mogelijkheid om zelf de onvergetelijke ervaring van een ijsbad te ervaren onder begeleiding (enkel voor de geïnteresseerden, no pressure!). Na de opleiding krijg je ook nog de nodige info op mail zodat je er thuis zelf verder mee aan de slag kunt gaan.


DAGPLANNING:

· 9:30-10:00: Onthaal met koffie/thee

· 10:00-11u30: Introductie + theorie van de 3 componenten

· 11:30-11:45: Pauze

· 11:45-13u: Ademhalingsoefeningen + bewegingstherapie

· 13:00-14:00: Lunch (+ korte blotevoetenwandeling)

· 14:00-14:30: Vragenronde

· 14:30-15:00: Ademhalingsoefeningen + bewegingstherapie

· 15:00-16:00: IJSBAD (geen verplichting).


VROEGBOEKTARIEF: €95

Na inschrijving, hier rechtsboven, ontvangt u de nodige info om uw betaling in orde te brengen.

Dirk Janssen is afkomstig  uit Leuven, 43 jaar, sociaal werker van beroep, fervent buitensporter, levensgenieter, lifestyle adventurer, gepassioneerd door natuur, mens en cultuur. In 2014 raakte Dirk zelf in een burn-out. In de nasleep hiervan kwam hij in 2015 in contact met de Wim Hof Methode. Deze methode bleek voor hem een krachtig hulpmiddel tijdens zijn herstelproces en in het alledaagse leven. Sinds begin 2018 is hij zelf een gediplomeerd WHM instructeur. Dirk laat anderen graag ervaren wat de WHM methode voor hen kan betekenen. Volg hem via Boempatatman (instagram) en Boempatat (facebook-pagina). 

Meer info over de methode op www.wimhofmethod.com AGENDA 2017:

Thirst4Function (UK): 2 DAYS LOCOMOTION COURSE 2-3 december 2017 @UCLL Heverlee

How to assess, treat and train clients and patients to resolve pain and enhance performance in walking, jogging and running.

 

 


 

 

Webdesign by